top of page
Over ons: Welkom
2022-koor-NV--2.jpg

Steven Snijders

Dirigent

In ons koor duren mooie liedjes nèt een tikkeltje langer, dankzij onze dirigent Steven Snijders (1972) die al van kindsbeen aan in het zingen en swingen sprong.  

Als koorknaap in het Antwerpse kathedraalkoor, groeide Steven uit tot falcetstem van Kamer 11, de wieg van de latere populaire a capellagroep Voice Male, waarmee hij vele jaren ambiance op het podium bracht.

Naast het zingen speelt Steven ongetemd piano, hij volgde ook de opleiding tot theaterregisseur in Lier.  Op professioneel vlak studeerde hij af als leerkracht lager onderwijs, waar hij creativiteit en pedagogiek regelmatig mixt tot schitterende musicalprojecten.  

 

Naast zijn 4 eigen kinderen, stichtte hij in 2002 het popkoor La-Why? dat later uitgroeide tot een heuse koorfamilie: zijn muzikale genen razen door het kinderkoor Klein Lawijt en jongerenkoor Groot Lawijt.  Verder brengt Steven ook in het popkoor ‘A Point’ in Lint en de ‘Triton Singers’ in Aartselaar, lichte muziek luchtig aan de man/ vrouw.  

Steven volgde de eerste Ward Swingle cursus, een opleiding voor dirigenten van popkoren onder leiding van Tijs Krammer en Ruben Smits, en  dompelt zichzelf regelmatig onder in muzikale douches bij Jetse Bremer.  

Steven is op z’n minst ambitieus te noemen, hij tilt ons -vrijwel letterlijk- naar een hoger niveau.

Over ons: Leden
bottom of page